Over ons

Wie is Loeking good en wat doen wij

Ik ben Chantal getrouwd met Fabian en wij zijn de trotse papa en mama van Loek, Mick en Niek. Een naam bedenken voor mijn bedrijf vond ik maar lastig, maar tijdens mijn zwangerschap van Loek schoot het ineens te binnen: “Loeking good”. Al voor Loek er was vond ik het leuk om unieke kleding te maken dmv eigen teksten of logo’s. Wanneer ik een cadeautje weg gaf, probeerde ik daar een persoonlijk tintje aan te geven. 

Toen Loek werd geboren merkte ik hoe leuk het was om persoonlijke cadeautjes te ontvangen. Ook Loek draagt met regelmaat shirts met zelf gemaakte teksten die perfect bij hem passen.

Als dochter van een echt ondernemers gezin kwamen ook de aanvragen voor werkkleding bedrukt met hun eigen logo. Doordat ze eerst de kleding konden passen werd er kleding gekocht perfect op maat. Voor bedrijven is het dan ook mogelijk dat ik op locatie langs kom, zodat ook hier de juiste maat gekocht wordt en de werknemer het ook met plezier draagt.

Naast het bedrukken van textiel ben ik ook meer gaan doen met geschenken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er kan een ‘sticker’ op. Ook dit doe ik voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Denk daarbij bijv aan kraam- verjaardagscadeau’s of traktaties en voor bedrijven relatie geschenken. Naast de stickers heb ik ook een laser erbij, ook hier kan ik heerlijk mijn creativiteit in kwijt en maak ik vooral veel (gepersonaliseerde)cadeautjes.

Mocht je iets bedrukt, gestickerd, gelaserd willen hebben en kun je het niet vinden op de pagina neem dan gerust contact op. Samen met jou kan ik gaan brainstormen voor dat wat je zoek.

 

Hier ben ik dan; Loek 

Ik ben geboren op 21 juli 2019 en voor mama ben ik een enorme inspiratie en ze kan het dan ook niet laten om mij te laten lopen in eigen kleding. Uiteraard ben ik niet de beroerdste en doe hier graag aan mee. Ik ben niet mama haar enige ‘slachtoffer’ sinds afgelopen zomer ben ik grote broer geworden en zullen jullie ook regelmatig mijn broertje voorbij zien komen.

 

Dit ben ik; Mick

Ik ben geboren op 17 juni 2021 en was nog geen 5 minuten oud of ik behoorde al bij het team van Loeking good! Ik kreeg een mooi mutsje op met daarop mijn naam, deze zijn ook hier te bestellen ;) Nu ik nog zo lekker klein ben lig ik nog lief stil voor een foto, maar ik zal het mijn mama in de toekomst soms best een beetje lastig maken hoor.

 

De laatste van de 3 musketiers; Niek

Ik ben geboren op 27 maart 2023, klein maar heel sterk! Mijn start was niet zo goed, ik mocht dan ook niet meteen mee naar huis. Mijn mama nam toen ook even pauze van de webshop, even alle aandacht bij mij en mijn 2 broers. Ondertussen word ik al echt een grote vent en ben ook ik een grote inspiratie bron voor mijn mama.

 

© 2021 - 2024 Loeking good | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel